Our work in Sweden / Vårt arbete i Sverige

Ledarskap Hub är en plats för entreprenörer och coaches som tror på att använda hela sitt medvetande (kropp, sinnen och själen) för att leda sig själv och sedan förverkliga sina drömmar, förbättra relationer och sin hälsa. Kan man inte leda sig själv blir det svårt att leda andra.

Många entreprenörer hamnar i olika svåra situationer, sjukskrivningar, utmattning, stress, kostsamma beslut för företaget eller organisationen, diagnoser som hyperaktivitet, PTSD, stress, relationsproblem mm. Vanlig psykoterapi, sjukvård kan oftast inte hjälpa dig gå till orsaken och lösa problemet. Vi arbetar från orsaken och på olika planer. Detta kan hjälpa dig framåt ljusår på kortare tid.

Holistiskt ledarskap

Många människor lever i vårt samhälle med ett ansikte utåt som visar på framgång och tar på olika roller men lider i tystnad. Detta är speciellt vanligt bland entreprenörer och coaches som hjälper gärna andra, tar mycket ansvar för andra, organisationer, familjer, business, grupper och även samhället. Att börja med sig själv är starten i denna resa. Många lider i relationer och inte kan bygga tillfredställande och djupa kontakter med närstående, barn, partner och vissa kan inte ens hitta sann ovillkorlig kärlek. Andra har svårt att finna balans i kroppen och överarbetar, fyller sin tid och behöver vara igång hela tiden tills man kraschar. Andra hittar inte mening i livet och tappar det totalt när jobbet har försvunnit, man har blivit arbetslös, man har förlorat någon man älskar, man har tappat den rollen man har haft, man har separerat från frun, man eller barn. Men bakom allt detta kommer djupa lärdomar. Vi hjälper er att bli starkare.

Det värsta är att många lösningar som finns idag handlar om att sätta plåster på lidandet. En huvudvärkstablett. Ett Läkemedel. Tröst genom sex, medberoende relationer, köp av grejer, produkter, kläder, prylar för att finna mening och känna sig värdefull. Men bakom allt detta finns det stort lidande man inte ens vet om eller är rädd för att möta.

Lösningen är enkel och plockar bort lidande snabbt och man behöver inte heller köpa extra tillbehör eller gå på piller hela livet.

Vi konkurrerar inte och tycker inte du ska plocka bort röster från andra experter som leg. medicinsk läkare eller psykologer etc. Utan vill vi hjälpa dig att bli starkare att lyssna inåt och förstå din egenmakt, självläkningsförmåga, hitta inre styrka och förstå hela ditt system (din inre dator) så du kan fungera optimalt oavsett vad du gör. Detta höjer din potential, prestation, funktion och även möjlighet att manifestera dina drömmar mycket snabbare. Valet du har att följa andra experter är ditt. Men vårt system är revolutionerande.

Det har kommit en tid i mänsklighet där vi är våra egna ledare och läkare. Andra människor ska enbart facilitera den processen längst livet med deras gåvor. Vi hjälper dig att förebygga din hälsa samt ha viktiga verktyg för att behålla balans, släppa blockeringar från din väg och vara stark.

D kan vara medlem i den svenska kliniken EnergiMed.se för att få hjälp eller

Contact us om du önskar mer hjälp.

join our newsletters

 

× How can we help you?